Tuesday, March 1, 2011

Dah2 laa…


Baik lah camni jew laa… utk blog post yg b4 this kalu de tersalah kate or wut maafkan lah aku k… tp aku just nk ckp yg aku ni ckp bg pihak semua yg mane ade perasaan x puas hati dgn blog post uollss b4 this… aku x nk laaa klas2 we ollss bermasam muke wpon dgn mmber sekelas jgak… hmmm… aku mmg x ske cari gduh n bergaduh so hope sgt maaf aku diterime n sume2 tu just 4 ur info jew… kadang2 ni we ollss x terpikir pe yg we ollss ckp tu salah n kdg2 jgak we ollss tgk cam we ollss je yg btol walhal we ollss patut tau yg pihak lagi satu itu akn pkir bende len dr ape yg we ollss patut terangkan kat dorg… so means that mmg face 2 face tu penting 2 solve any prob… just 4 remind others laaa ble we ollss ckp  ni pkir2 kan laaa pe yg kite tlis tu k… hmmm… pastu we ollss ni x yoh laaa nk kutuk2 tu or hine2... iollss tau yg iollss ni not from here where I m rite now but iollss ni kne lah hormat tempat dimane iollss berade skarg... bkn sj pd alam sekitar tp pd org2 nye jgak terutame pade they ollss yg dah lme dicni… hmmm… I m a little bit disappointed laa bab yg itu siap ckp lagi 'hidup dlm utan ni pon kejap...' de dak2 yg marah gak 4 that particular word tau… so mean ur word pasni k... ok mungkin iollss ni xde kaitan kot dlm ape yg uollss postkan kat blog tu but like i've been said just now that aku mewakili suare ramai... hmmm... hopefully that uollss yg de kaitan ngan pe yg iolls ckp kan ni beware with the words that been spoken or written n iollss pon ckp utk diri iollss jgakz cz i've been born this way... muahz... (luv the frenship that have been born this way..)

2 comments:

wan noraiza idris said...

PEACE!!! NO WAR!!! DI HARAP PD KWN2X JGN BALAS BLEK POST2X NGAN KATE2 MENCAROT DAN MENGHINA K... BAHAYER.. BIARLA KITER BERUNDUR DAN MINTAK MAAF DGN CARA BERMARUAH.. KITER JGN MULAKAN POST DGN SESUATU YG LEH BUAT ORG LEN TERASA HATI. =) B PROFESSIONAL!

asrafzulkefli said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Click here