Wednesday, February 2, 2011

Menyesal ku akui…


Aku de rmai kawan… aku x pernah terpikir langsung yg dorg ni akan mmbuat kan aku menyesal kwn ngan dorg… in fact, aku sgt2 suke berkwan… tapi kadng2 tu de gak laaa dlm ati tu terdetik dimane sering ati ni berkate adekah btoi pilihan kwan ku ini?? Hehehe… nyesal x aku nnt yek?? Huhu… but yeah..! mybe it is good to be so particular on this but mybe not.. hahaha… xpew laaa… aku akan ttap berkwan n bak kate org2 dlu brkwn biar laaa rmai2… Hehe.. ntah lah uollss… kadang2 mungkin kite ni terlalu berlebihan sgt nk berkwan smpai org tu lemas ngan kite… bia laaa die ngan haluan die.. pe yg dorg cube smpaikan dgr kan aje.. n pe yg xnk still biakan aje.. hehe… mungkin aku cmtu kowt… ehee.. sori laa kwn2 k… aku x berniat lgsung nk jd cmtu tp itulah aku… huhu… so dicni aku nk tegaskan bahawe aku nyesal mnjadi sorg yg sgt2 cbok hal uollss but pkir2 lah kbaikan n kbrukannyew… yg mne lg byk… hehe… so I have been born this way.. sory k…

2 comments:

CIK SENA said...

awat hang..???sabaq na...

Mohd Nazirul said...

hehehehe... bese laaa dunia...

Post a Comment

Click here