Thursday, March 17, 2011

alone... talking to the m0on...


this is so me... sye ske mo0n... ble kite lihat ia sperti melihat kejadian Allah yg begitu nikmat... kalau lah ade mo0n tu tiap2 ari kan sonok... but what can we do is just wait at the middle of the Islamic calender to se that full mo0n...
btol gak org akn kate kite gile ble kite talk to the mo0n but i think that it is a better solution 4 me as a single person...
not only that i m still searching 4 a go0d fren that can understand me better...
ble dh jmpe jew, mereke meninggal kan aku dgn sekelip mate... hmmm...
so i'll trying to get 'u'...

i know someone out there somewhere far away.... ble aku kate kan i want u back but aku rase sume tu x kan berlaku...
jadi now i m still sit by myself n waiting for someone to sit beside me and be my companion...
boleh kew?? ehehhee... hopefully coz i know u r still out there...
pernah satu ketike aku duk bersme rkan2 ttibe i had catch side of the full mo0n... it is very big and ttibe rse sume kosong cume aku dgn m0on tu jew... hehehe.. sonok sgt time tu...
but now................... ntah lah...
mungkin aku ni x cukup bgus utk mnjadi seorg rakan yg sempurne cz we always saying that there is no other things as perfect as we need... 
ntah laa.. did u here me calling??? cz i want everynite i m talking 2 the mo0n... hmmm..
so what i've been dreaming be4 it will become reality which is sweet dream and delete all the bad dream...
this is a good song n sing by bruno mars which is so me cz i've been born this way...

3 comments:

Muhamad Firdaus Muhamad Khalid said...

sedey plak aku bc....
aku dah pernah mengalaminya di matrix...kadang2 dkt uitm esp time dip pon aku rase camtu gak..
sampy one time aku terpaksa tggalkan matrix, dulu time nak masuk deg pon aku dah xnk wat kat jengka....but lepas aku pk btol2, aku try tenangkan diri...aku tempuh gak sume2 tu. akhirnye aku dapat ketenangan yg aku cari..alhamduliilah. N kadang2 ade gak sedey cket skang ni, tapi pengajaran2 sblm ni, buat aku kuat hadapi segalanya...tapi aku xnk hilang ketenangan dan kebahagiaan yg aku ada skang ni dgn silap2 yang kecik lagi. atau dgn perangai aku sndiri yg xmatang...huhu..
whatever it is...aku pegang pada prinsip2 aku.buat je ape yg kite suke asalkan kite hepi dan org yg paling kiter syg epi gak.org laen kite pk 2nd...n lagi, selagi kite boleh control, kiter kene jge hbgn ngn sesape dgn baik.tu yg aku try buat...wp kdg2 ssh nak wat keputusan ati mne yg kiter patut jge.phm2 la...wp sume kwn tapi masing2 perangai laen2 dan hati kekasih pon patot jge.hehehehehe..sekian...

Mohd Nazirul said...

wo0o yek dauss..??? ok laaa... wat mse ni aku pon still dlm mnjge perasaan aku jgak.. ppepon aku pon byk pngalaman n sume tu laa yg mngajar aku tuk mnjadi lbih mtang jgakz.. btw thx again..!

suhaila said...

jgn sedey2 ramai lagi yang sudi.... alwayz happy nazie jgn sedey2 smileeeeeeeeeeeee

Post a Comment

Click here