Thursday, May 12, 2011

me n the jr...

hmmm... marilah kite berkongsi cerite di cni... haha... 1st time di jengke aku tau ape erti persahabatan antare junior n senior... hehe... dulu ape yg aku tau hanye lah junior is ragging... hehehe... tp now i know that junior is also fren... hehe... ok lah aku mmg x menafikan yg aku btol2 sedih dgn ape yg dipanggil perpisahan... iye lah tanggal 11hb mei 2011, telah melakarkan sejarah dimane kami as senior berpisah ngan junior yg kami rapat cz satu umah lak tu.. sume leh lah dikate kan msuk gak lah keple kitorg ni yg kadang2 tu de gak rase cam nk pkol je dak2 junior ni kan... tp apekan daye persahabatan itu lebih kuat drpd kemarahan yg ade dlm hati... aku btol2 sayang kan korg tp nk wat camne kan sampai disini je lah pertemuan kite disini n insyaAllah panjang umur n dimurahkan rezeki kite ketemu lagi yaa... hahaha... xsampai setahun pertemuan kite sebagai sahabat tapi aku rase mmg korg lah kwn yg aku knal wpon skejap tp mmg memberikan impak yg kuat... hehe...aku penah g study lib dlu de jmpe dak2 ni... yg de time tu baem gile bow angah kot... x pasti lah tp aku stat rapat kat citu gak r... aku ni mmg peramah gak lah cz wpon aku bru je knal ngan org tu aku ske sgt berckp ngan dorg.. ntah knape ngn aku ni kan.. hahaa.... tp x pew laa... then ble aku masuk je banglo pink sebagai penghuni aku bru sedar betape best nye dorg ni.. hehehe... 
1st peter... die org panggil arih lah... die sgt rajin... hehe.. besh gak kwn ngan die cz die sgt2 bek bg aku... hehhee... harap2 ape kputusan ko wat pasni akn menjadi pilihan yg btol ok.... hehe... ko pnah bg aku dgr sore ko record gne hp kat kete ko dlu... besh2 n continue what u think it is besh k... cube lah buat keputusan yg sangat puas hati ko k... hehhee... 
next is gile... zarep name die... hehhee... die ni pon mmg sesuai lah dpt nme gile... perangai die mmg gile n muke ganas but suke tgk cite putere katak... hahaa... dlm ati ade bunge lah katekan... die ni bek gak lah... slalu gak tlg2 kwn2 die n he is a cool person gak lah kan.,. knal die pon wktu kat libry aku part4 deg die part6 dip... hehhee... struggle gak lah die stdy... hehehe.... adelak dak2 len ckp die abg aku... hahahha... padehal mmg aku lg mude dr die... gagaga... sbb pe org pggil camtu? sbb rmbut die... hahaha... ok2x.. 
next is kbun or paeh or faiz... hahahaha.... die ni kuat berkebun... hahaha.... nolah... die ni boleh gak msuk kple ngan aku gak r... die ni dlu x sgt ke libry koott tp die ni bdk cpt pick up gak laa... keep it uo k bro... terpanjat gak lah aku wktu last day nk berpisah tu die nangis... hahahahha... klaka laaa ko kbun nangis.. tgk aku steady jew... hahahaha.... btw aku ske2 kwan ngan ko n ko rajin kemas umah gak r kan.... hehhee... nnt jgn lpe aku tau n kajol tu jage leklok... hahaha... 
next is chubby or nme btolnyew ikhwan... hahaha... dlu die pnah tye aku pe nme sbnr die.. then aku jawablah asyraf... nope? sbb org duk panggil die chubs so aku ingt nme die asyraf lah... hahaha.... tp x pe now i know it n i'll remamber u... ko byk sgt tlg kitorg sbb ble kitorg susah nk g mne2 ko ade disisi kitorg membantu yg tiade kenderaan nih... hhee... btw thx laa... ko byk gak bwk mkanan bju n sume2 lah yg besh... yg pling penting adek ko sgt comel... hehehhee.... tp apekan daye ko g terlalu awal pulang ke rumah... hmm.. xsmpat nk nanges2... hehe.... 
then ade baem... ibrahim ni sgt2 lah bek bg aku.. ko nk tau x 1 perkare...? 1st time aku jmpe die ni aku rase klu leh aku x nk dah jmpe die ni.. tau npe?? mlut die mmg berapi2... aku x knai lg die sgt time tu so aku pon rse cmtu lah... hahha... then ble aku dah knai die aku dah x kesah dah pe yg die ckp cz itulah care die bergurau so aku accept u as u r.. hehehe... aku akn merindui ko gak nnt... n aku pon terpanjat ko nanges wktu nek moto ritu... hehhe... poyo jew... lalalalala.... 
next is adam... die ni pon bek slalu nwk aku g geng len g smbhyg jmaat... thx adam... otak die ni pon kdg2 x btol gak n die ni leh gak lah masuk ngan aku.. hehhe... die ni jgk memperkenalkann aku dgn leher ayam gorg yg murah rm1 dpt 10... w0ow... besh laaaa... hahahhaha... 
next is angah... hehhee... die ni antare yg paling rapat r ngan aku antare dak2 batch die tu... byk gak die kongsi cite ngan aku n kitorg mmg sekepale.. hahahha... tp apekan daye xsmpat lgsung nk ucapkan slamat tggal die dah blik dlu... hmmm sdeh tau... kpd angah skank ko tau npe aku x nk kwan ngan ko dah kan... hahahhahaa.... 
kpd amin pon one of my jnior sne... die dh lme tggal kan kitorg kat jengke ni but here i wanna share gak lah di mane aku pon rndu ko ble ko dah x de byk gak perkare berubah cam xde dah org yg bgun pagi wat stretching kat atas tu.. hahahaha.... tp x pew u have ur own new life rite now n hopefully it will be great ok... so itu lah mereke2 yg banyak mengubah kisah idop aku di jengke.... byk lagi perkare yg kite lakukan bersame tp here i just wanna share it as simple as i can... i hope uolls akan slalu epi n akan berjaye suatu hari nnt... wpon ktiadaan aku nnt jage lah diri bek2 k.,,.. i'll miss uolls a lot k... ok lah smpai disini sje kesah kite... hopefully kite akan berjume lg n jgn lpe nnt kwen ke pe ke ajak k... daaa...... muah2x...

1 comments:

Muhamad Firdaus Muhamad Khalid said...

bez!!!

Post a Comment

Click here