Thursday, July 19, 2012

friendship never end... my batch + laki + housemate



korg jgn laa marah k..!! this is wat i m thinking laaa bout u.. fikir2kan laa spe orgnye k..!

ade sorg ni die baik laaa.. aku kenai die lebih lagi wktu sem8 ritu sbb kitorg stu bilik... die banyak berkongsi msalah ngan aku n most of cite aku pon die tau.. hehe... tp die ni degil ckit laaa..! nape die degil..?? die ni degil sbb x mo dgr nasihat org..!! asyik nk wt ape yg die ske jew..! die nih cpt cair plak tu ngan ayat2 manis org n die ni blur ckit laaa... kdg2 tu lurus bendul ckit..! hehehe.. mungkin empunye diri knai spe die kan.. btw die ni jgak bdk pandai gak laa... cume die ni lampi ckit laa... lembab pon ade jgak.. byk gak aku tau tntg die ni lg stu die ni cpt nangis klu ngan aku..! hahhaa.. wktu besday die, die nangis plak..!! hahaha... klaka..!! pastu die ni jgak pnah aku pakse kua smpai nangis ye r wat ive said is true..!! byak lg tentang ko but it is ur personal life n ade jgak aku x tau.. ye r it is personal kann..! i respect ur privacy..! thx 2 percye aku tau dgn segale ape yg tlh kite kongsi hope ape yg boleh kite simpan kite simpan n klu ade yg leh kite kongsi sbg pengajaran its ok jew..
                                          
  • next is about sorg budak yg jauh dr jengke..!! die ni sgt2 jauh penenpatannye dr org len..!! hehe.. die ni sgt2 baik..!! satu aku ske ngan die ni die x pnah kesah dgn ape pon..!! xtau laa sbnrnye camne kann..!! hehe.. ni ape yg aku nmpk  jew laaa.. pasal duit ke psal marah ke die ni x pnah berkire ke x pnah terase..!! mungkin pengalaman mengajar die kowt.. wpon die ni paling mude antara kami sume, die pon sgt matured maybe in certain situation laaa...!! hehee... die nih slalu jd mangse aku utk g makan..!! hehe.. pnah laa die g mkn x ajak aku mmg aku merajuk laaa cz xde spe lg nk g mkn ngan aku..!! hehehe.. ayat die yg paling klaka dlm msg amanat die ritu "thx cz sggup kwn ngan aku yg gemok ni"..!! hehee... sgt klaka k... aku ni plak x pnah berkire nk kwn ngan spe pon asal kan die nak kawan ngan aku yg gedik ni haaa...!!  aku mybe x byk tau tentang ko nye personal life but thx for sharing wat have u shared to me before..! hehe.. nevertheless, hope ull be successful in ur future life and jgn terlalu merendah diri cz kite xkan ke mne n uve prove to me that u r good in being melawan org..!! loike sme ngan org no1 kat atas..!! ok yek i ll be missing u so much..!
  • spe lagi yekk..?? hehehe.. haaa bdk yg duk paling dekat ngan tempat belajar kami..!! kalu aku jd die aku duk umah jer berulag alik dr umah ke uitm tuh.. but bcoz he wanna make a friends so die pon x wat mcm mne aku pkir kan..!! hahaha... baru2 ni kitorg de gduh ckit laa bkn ape cume bercanggah pendapat jew..!! aku tertouching plak ritu cz die de marah aku padehal die spatutnye marah sume org tp aku yg kne sbb aku tgh kacu die..!! mungkin salah aku laa ske mangganggu die but pd wktu tu die marah ngan sume org tp npe aku je yg kne..?? hehehe... die ni ponn bek jgak tp kedekut..!! jarang die ajak mkn mkanan die..! hehehe... alah just a joke k..! pastu skunk ni die dah berpunye dah.. hehe.. congrates my fren..! ppe pon hope u will be berpanjangan laa klu btoi ko ngan die k..!! u should know that i m always remember u for ever k.. ye r die kan bdk macho..!! (perasan).. de stu aritu die ajak aku bli jam die.. hehehe.. bkn men lg aku tukang jage duit die n mangis die tgk duit die..1! wahaha.. nasib laa aku ni xjnis camtu.. lalala.. ppepon hope that ull find ur own good lifestyle n gud luck for everything..
  • lagi..??! hmmm haaaaa..!! die ni bdk paling kecik skali n org panggil raja collagen.. hehehe.. aku pon x reti pkai mnde tu tp die tau..!! hahaha.. die ni pnah jd rumate aku n die ni sgt memahami aku..! bkn aku je but sume org.. maybe die ni nmpak je kcik but for me he is the matured one..! hehehe.. yekew?? lalala... asyik2 pasal politik laaa current issues laaa... bgus laa die nih byak pengetahuan awam..! huhu.. awek die pon jauh kannn so cian laa si die tuh..! huhu.. bgus gak laa die nih cz dlu pnah die ckp nak stdy awal laa pe laa but he shows to me that he is gud in reading..! hhehe.. haa lg stu  die ni mmg faham sgt aku ni sbg rumate die dlu die tau wktu aku nk tdo laa, klu aku kol ngan famili aku cmne.. hehe.. ye r rumate sorg je so tau laa perangai masing2 kenn..!! de dtg umah die wktu rye dlu..!! wo0w..!! umah sgt besa okay n x pnah nak mencanang kat org..!! sangat merendah diri okay..!! luv ur style lahh..!! hehe.. mmg aku pon x bape tau psal personal life ko but i know u as what i know u laa.. i like the way u r n u will have a bright future baby..!! hehe.. 
  • haa another one..!! budak cine..! hehe.. i like his style n boleh laa bg aku nk ckp die nih one of stylish fren that i had terutamenye rmbutnyew.. wpon die nih simple but die ni pon tau mcm2 pengaetahuan awam.. kalah aku yg kosong ni haa..!! kite penah wat persembahan nyanyian sme die men gitar n aku nangis..!! wahaha.. die marah aku atas pentas tu.. "nangis plak die nih!!" hehehe.. die ni laaa kaki aku jgak selama aku kat jengke ni n klu x de die x ke klas laa aku ni haaa...!! hehehe.. thx laa bg aku tumpang ko smpai ke part 8 rituh.. hehehe.. we had our interview together baru2 ni n awek die nih pon rpat gak ngan aku.. hehehe.. bising mulutnyew..!! huhu.. hope korg akan sampai ke jinjang pelamin laa k..!! hehe.. die ni jgak kurang makn part8 ritu smpai die nih dah mcm org sakit dah aku tgk..! aku slalu panggil die org sakit.. last2 die mkan byak dah..!! haa tau pon takut,..!! hhehe.. then ape lg yekk...?? haa die ni one of the bdk laki yg pandai gak laaa... asyik die je dpt markah tggi kdg2 tu sakit ati jgak but wat to do is just be strong n nk jgak lawan die.. hehhee.. paling pelik wktu part8 tuh ntah npe prangai die ni len macam je aku tgk but yeahh laki laa kate kan mybe about ego..!! hehe.. ppepon great to be ur frens n think first before u wanna do something k..! hehe
  • spe lagi yekk..?? haaaa org jual lombu..!! hehehe.. knai kannn..??!!! paling hot kowt..!! lalala.. die ni ske ckp i u i u but wat to do just layan kan jew.. aku rse die nih lg gdik dr aku rsenye..! hahaha.. siap ajak aku kje ngan die lg jage lembu die..!! hehehe.. aku on je jgn lpe ajak aku lg k..!! hahaha.. baik sgt die nih sbnrnye..!! aku slalu je marah die but die nih kool jew..!! bgus laa... soru=i laa klu terase but aku ni mmg ske ggu ko..!! lalala.. die ni pon slalu viberkan diri ngan aku wpon kat umah..!! hahaha.. sengal kenn..!! slalu gak blanje kitorg makan laa pe laa.. x pnah kedekut duit ble die byk duit but ble die x de duit die bgtau laaa n die pon pinjam duit org n die ni byr balik laaa... hehehe.. bgus2..!! die ni pon ske membace n his english is better than me.. hehehe.. bgus laaa die ni pon byak tau psal pengetahuan awam n psal kete..!! lalala.. asyik nk jual kete je laa kje die nih..!! hehhee.. ape2 pon ur differences make me easy to differ u n anybody else.. thx laa sudi kwn nagn aku..!! hehehe...
  • haaa lastly bdk uitm aku dlu wktu dip..!! hehe.. die nih sorg yg beso..!! sgt beso..!! hehhee.. duk satu bilik ngan aku jgak part8 tuh.. nk dibanding kan die ngan aku, aku rse aku mkn lagi byk dr die..!! hehehe.. mmg x byk aku tau sgt pasal die nih cz mmg ktorg pon mmg x rapat wktu dip dlu..! ade satu bnde aku nk disclose kat bdk ni kat cni ialah sori to say that jgn lah terlalu riak ngan ape yg kite ade..! mungkin kite x perasan ape yg kite ckp but think first wat to say n jgn smpai org ckp yg kite ni riak..! hmm sori laa this is wat i think laa.. die ni jgak slalu kne marah ngan aku pert8 ritu..!! ala sje2 jew kann..!! nk mengusik sume org laa katekan..!! die ni pon kaki aku kat jengke tu part8 tuh..!! hehehe.. thx laa bg pinjam kete ke pe ke k..!! dah excident 2 kali so len kali hati2 laaa memendu dijalan rye k..!! nmpak gak improvement die wktu part8 tuh..!! bgus2.. n ape yg boleh aku kate kan ngan die ni ialah aku x tau samade ko ni tau x ape yg ko ckp kan tu but plz take this note as ur good critics.. mind ur word k.. klu ko nk tau stat dr ko jwb soklan "how do u find jengka?" tu pon dah ade byk pengkritik.. hmm.. sori 4 being too clear bout this k.. ppepon nice to meet u n be more close to u when we r in jengka..!
so to all of my fren jgn anggap ini sires k just wat i m thinking bout uollss laa... klu de bende yg leh diperbaiki tu kite baiki laa n klu itu kenangan kite, keep it in ur heart k..!! i luv uollss n i will continue remembering uolls as my frens forever n ever..!! sori n thx for everything tau.. luv yawlss soooo muchhhh...!! mmmuuuaaaahhhhh....... thx for being my best fren n accept me as who m i n i m born this way..!!

2 comments:

Muhamad Firdaus Muhamad Khalid said...

emmm...no komen.hahaha

NaziE GoLd said...

Hehehe.. Kennnnn..

Post a Comment

Click here